Hutten & Kano’s

Kano’s, waterfietsen, SUP-boards

Wilt u genieten van de schitterende natuur in en om Almen en/of zoekt u een gezellig uitje met familie of vrienden? Dan is kanocentrum De Berkel helemaal uw plek! Wij verhuren 1,2,3 en 4-persoons kano’s en 4-persoons waterfietsen. Daarnaast kunt u bij ons ook SUP-planken huren; staand peddelen is de grote rage.

Verhuur is op het hele uur.

Reserveren is aan te raden zodat u zeker weet dat u een kano heeft op de tijd dat u graag wil varen. Reserveren kan telefonisch via 0575-431500 of via mail: zwembad@zwembaddeberkel.nl. De tarieven voor de kano’s, SUP’s en waterfietsen zijn:

Kano 1 persoons € 6,50 (per uur) € 26,00 (per dag)
Kano 2 persoons € 9,50 (per uur) € 38,00 (per dag)
Kano 3/4 persoons € 13,00 (per uur) € 52,00 (per dag)
Waterfiets € 8,50 (per uur)
Tonnetje  € 1,50
SUP-planken € 5,00 (per uur)

U kan de boten ook voor een dag huren om er een tocht mee te maken. Via de Berkel kunt u varen richting Lochem of u vaart eerst stroomafwaarts richting Zutphen.

Voor meer informatie over onze arrangementen, klik HIER.

Afbeeldingsresultaat voor trekkershutten.nl

Honden niet toegestaan

Aan de prachtige rivier de Berkel staan drie trekkershutten die tijdens het hele seizoen te huur zijn. Het reserveren van de trekkershutten kunt u online regelen.

Een trekkershut is ideaal voor een fiets- of wandelvakantie, een weekendje op bezoek bij familie op de camping of om met een groep op pad te gaan. Alle Trekkershutten zijn per nacht te huur en eenvoudig ingericht, met een goed bed, hoofdkussens, zitgelegenheid, licht en elektriciteit. In onze Trekkershutten is een kleine koelkast aanwezig. Hierin kunt u een kleine hoeveelheid producten koel houden. Het enige dat je hoeft mee te nemen, is een slaapzak en kussensloop.

De trekkershutten in Almen zijn te reserveren in de periode vanaf 1 april tot en met 1 oktober.

In 2017 zijn geheel nieuwe trekkershutten geplaatst in Almen; twee 4-persoons hutten en één 6-persoons hut.
Het tarief voor het huren van een trekkershut voor één nacht is €55,- voor de 4-persoons hut* en €75,- voor de 6-persoons hut.*

U kunt op de dag van aankomst de hutten vanaf 15 uur betrekken; Op de vertrekdag verlaat u de hutten uiterlijk 11 uur ’s morgens.

Genoemde bedragen zijn exclusief €1,25 toeristenbelasting p.p.p.n
Tijdens uw verblijf mag u gedurende de openingstijden van het zwembad kosteloos gebruik maken van het zwembad.

*onder voorbehoud van prijswijzigingen

Voor online reserveren klik op een van de onderstaande links. Alleen de data dat de hutten vrij zijn worden getoond. Hieronder de volgorde waarin de hutten geplaatst zijn.

De hutten hebben stapelbedden met matrassen en matrasovertrekken en kussens met slopen. Voor de rest van de inventaris zie Inventarislijst Trekkershutten.
Tevens zijn de Huisregels Trekkershutten 2019 die horen bij de hutten belangrijk om te lezen en hier naar te handelen.