Kano’s, waterfietsen, SUP-boards

Wilt u genieten van de schitterende natuur in en om Almen en/of zoekt u een gezellig uitje met familie of vrienden? Dan is kanocentrum De Berkel helemaal uw plek! Wij verhuren 1,2,3 en 4-persoons kano’s en 4-persoons waterfietsen. Daarnaast kunt u bij ons ook SUP-planken huren; staand peddelen is de grote rage.

Verhuur is in principe op het hele uur.

Reserveren is aan te raden zodat u zeker weet dat u een kano heeft op de tijd dat u graag wil varen. Reserveren kan telefonisch via 0575-431500 of via mail: zwembad@zwembaddeberkel.nl. De tarieven voor de kano’s, SUP’s en waterfietsen zijn:

Kano 1 persoons € 6,50 (per uur) € 26,00 (per dag)
Kano 2 persoons € 9,50 (per uur) € 38,00 (per dag)
Kano 3/4 persoons € 13,00 (per uur) € 52,00 (per dag)
Waterfiets € 8,50 (per uur)
Tonnetje  € 1,50
SUP-planken € 5,00 (per uur)

U kan de boten ook voor een dag huren om er een tocht mee te maken. Via de Berkel kunt u varen richting Lochem of u vaart eerst stroomafwaarts richting Zutphen.

Voor meer informatie over onze arrangementen, klik HIER.

Afbeeldingsresultaat voor trekkershutten.nl

Aan de prachtige rivier de Berkel staan drie trekkershutten die tijdens het hele seizoen te huur zijn. Het reserveren van de trekkershutten kunt u online regelen. Honden zijn niet toegestaan.

De trekkershutten in Almen zijn te reserveren in de periode vanaf 1 april tot en met 1 oktober. In 2017 zijn geheel nieuwe trekkershutten geplaatst in Almen; twee 4-persoons hutten en één 6-persoons hut.
Het tarief voor het huren van een trekkershut voor één nacht is €55,- voor de vierpersoons hut en €75,- voor de zespersoons hut. Genoemde bedragen zijn exclusief €1,20 toeristenbelasting p.p..
Tijdens uw verblijf mag u gedurende de openingstijden van het zwembad kosteloos gebruik maken van het zwembad.

Voor on line reserveren klik op een van de onderstaande links. Onderstaande volgorde is ook de volgorde waarin de hutten geplaatst zijn.