Openingstijden

Op ons bad hanteren wij huisregels. Deze regels kunt u HIER vinden.
Het zwembad is dit seizoen geopend t/m 30 augustus.

UPDATE 20 JUNI
In verband met de coronamaatregelen kunnen wij niet alle activiteiten aanbieden die wij wensen. Daarnaast is het aantal bezoekers dat tegelijk gebruik mag maken van het zwembad beperkt.

Het wedstrijdbad, recreatiebad en de ligweide zijn geopend. Vooraf reserveren is niet meer verplicht. Wij hanteren een maximaal aantal bezoekers dat tegelijkertijd aanwezig mag zijn op onze locatie. Zodra dit aantal is bereikt, is het bad vol en dient u te wachten tot er weer ruimte beschikbaar is.
Vol=vol.

Houd in- en buiten het water minimaal 1,5 afstand. Zoek op onze grote ligweide een plek waar je voldoende ruimte om je heen hebt. Als een bassin te vol wordt, kan aan zwemmers gevraagd worden om op de ligweide te wachten of om het water toch te verlaten tot een moment dat het weer rustiger is. Wij vragen uw begrip en medewerking voor deze maatregelen.

Bezoekers uit hetzelfde huishouden en kinderen t/m 12 jaar mogen wel binnen 1,5 meter van elkaar komen.
Volg te allen tijde de instructies van onze medewerkers.

Houd de door het RIVM voorgeschreven regels aan. De uitgebreide RIVM veiligheid en hygiëneregels die gelden, vind u HIER.

Maandag12.00 – 19.00 uur
Dinsdag08.00 – 19.00 uur
Woensdag08.00 – 19.00 uur
Donderdag08.00 – 19.00 uur
Vrijdag08.00 – 19.00 uur
Zaterdag10.00 – 18.00 uur
Zondag10.00 – 18.00 uur

Zwembandjes verplicht!

Voor kinderen en volwassenen die geen goede zwemvaardigheid hebben zijn zwembandjes verplicht, op ons gehele terrein. Deze verplichting is er voor uw veiligheid en de veiligheid van uw kind(eren). Een zwemvaardige volwassene dient altijd in de directe omgeving van het kind/volwassene met zwembandjes te zijn. Zonder goede zwemvaardigheid is het niet toegestaan in het wedstrijdbad te zwemmen.