Activiteiten

Trimzwemmen

Bij voldoende belangstelling worden er weer zwemtrainingen verzorgd voor de triatleten. Ook als je geen triatlons doet maar lekker wilt trainen ben je van harte welkom. Er wordt getraind op (borstcrawl)techniek, snelheid en conditie. Informatie volgt.

Aqua gym en aqua joggen

Wil jij lekker actief bewegen in het water? Kom dan aqua joggen (in diep water) of aqua gymen (schouderdiep water). Bij voldoende belangstelling gaan we weer beginnen. Informatie volgt.

Dauwzwemmen

Het Dauwzwemmen op Hemelvaartsdag gaat dit jaar in verband met de geldende coronamaatregelen niet door.

Berkelmarathon

Jaarlijks staat de traditionele Berkelmarathon op de agenda op 7 juli 2019. De zwemmarathon begint en eindigt bij zwembad De Berkel in Almen. U kunt kiezen voor een afstand van 750 m of 1400 m. U kunt zich inschrijven aan het loket van het Berkelbad in Almen. De kosten voor inschrijving bedragen €5. Inschrijven is tot 12.45 uur mogelijk op de dag zelf. De starttijden worden later bekend gemaakt.

1/8 Triathlon Almen

Ook wordt jaarlijks een 1/8 triathlon georganiseerd. Dit jaar op  zondag 1 september. De 1/8 triathlon bestaat uit: 500 m zwemmen in het verwarmde zwembad, 20 km fietsen met helm (3 ronden van 6,66 km) in en rond Almen en 5 km hardlopen (2 ronden van 2,5 km) langs de Berkel en door het dorp.
U kunt individueel, in duo’s of in trio’s meedoen. We hebben ook altijd de Junior Aquarun voor jongeren t/m 13 jaar. Hierbij wordt 200 m gezwommen (8 baantjes) en 2,5 km hard gelopen. Inschrijven voor de Triathlon kan via het inschrijfformulier op onze website. Klik HIER voor het formulier.