Triatlonzwemmen

Bij voldoende belangstelling worden er weer zwemtrainingen verzorgd voor de triatleten. Ook als je geen triatlons doet maar lekker wilt trainen ben je van harte welkom. Er wordt getraind op (borstcrawl)techniek, snelheid en conditie. Informatie volgt.

Aqua gym en aqua joggen

_anoniem_ladyswimWil jij lekker actief bewegen in het water? Kom dan aqua joggen (in diep water) of aqua gymen (schouderdiep water). Bij voldoende belangstelling gaan we weer beginnen. Informatie volgt.

Dauwzwemmen

Vroeg uit de veren en dan lekker zwemmen in het zwembad met als beloning een heerlijk ontbijtje. Dat doen we op Hemelvaartsdag donderdag 5 mei. Meer informatie volgt op de website en Facebook.

Berkelmarathon

_anoniem_vierdaagse

Jaarlijks staat de traditionele Berkelmarathon op de agenda op zondag 26 augustus 2018. De zwemmarathon begint en eindigt bij zwembad De Berkel in Almen. U kunt kiezen voor een afstand van 750 m of 1400 m. U kunt zich inschrijven aan het loket van het Berkelbad in Almen. De kosten voor inschrijving bedragen €5. Inschrijven is tot 12.45 uur mogelijk op de dag zelf. De starttijd van de eerste groep (750 m) is 13.00 uur en de tweede groep (1400 m) start rond 13.20 uur.

1/8 Triathlon Almen

Ook wordt jaarlijks een 1/8 triathlon georganiseerd: 500 m zwemmen in het verwarmde zwembad, 20 km fietsen met helm (3 ronden van 6,66 km) in en rond Almen en 5 km hardlopen (2 ronden van 2,5 km) langs de Berkel en door het dorp.
U kunt individueel, in duo’s of in trio’s meedoen. We hebben ook altijd de Junior Aquarun voor jongeren t/m 13 jaar. Hierbij wordt 200 m gezwommen (8 baantjes) en 2,5 km hard gelopen. Ook hiervoor geldt dat informatie volgt.