Informatie zwemmen met coronamaatregelen

Op dit moment (feb’23) zijn er geen coronamaatregelen!

Door de strikte beperkende maatregelen die er gelden zal uw zwemmoment anders verlopen dan u gewend bent van voor de coronatijd. Wij volgen hierin het protocol van de samenwerkende organisaties in de zwembranche. Dit protocol is in nauwe samenwerking met het RIVM vastgesteld. Voor de verschillende doelgroepen en activiteiten gelden er specifieke maatregelen waaraan iedere zwemmer zich dient te houden. Alleen dan kunnen wij de veiligheid voor bezoekers en medewerkers optimaal borgen.

Vol = vol
De baden zijn geopend. Vooraf reserveren is verplicht. Wij hanteren een maximaal aantal bezoekers dat tegelijkertijd aanwezig mag zijn op onze locatie. Zodra dit aantal is bereikt, is het bad vol en dient u te wachten tot er weer ruimte beschikbaar is.
Vol=vol.

1,5 meter afstand, overal!
Houd in- en buiten het water minimaal 1,5 afstand. Zoek op onze grote ligweide (nog niet geopend) een plek waar je voldoende ruimte om je heen hebt. Als een bassin te vol wordt, kan aan zwemmers gevraagd worden om op de ligweide te wachten of om het water toch te verlaten tot een moment dat het weer rustiger is. Wij vragen uw begrip en medewerking voor deze maatregelen. (Nog niet van toepassing)

Abonnement
Als u online of via het papierenaanvraagformulier een abonnement heeft aangevraagd, ligt het gereed op het zwembad. De kassamedewerker kan u het abonnement overhandigen voordat u komt zwemmen.
Als u het abonnement heeft, kunnen wij dit op afstand via de QR code scannen. Zorg ervoor dat u bij het ophalen van uw abonnement uw e-ticket bij de hand heeft (op uw mobiel of uitgeprint papier).
Eventuele betaling van een entreekaartje, bij voorkeur met PIN.

Handenwassen
Was vooraf aan- en na afloop van het zwembadbezoek uw handen met water en zeep, minimaal 20 seconden

Routing en omkleden
U wordt gevraagd om de badkleding onder uw gewone kleding te dragen.
Om niet teveel te veranderen voor bezoekers, blijft de routing gelijk.
Op de grond en in de kleedkamers zijn duidelijke markeringen aangebracht waar mensen kunnen wachten. Met uw medewerking kunnen we samen de 1,5 meter afstand tot elkaar behouden.

EHBO
Bij het verlenen van EHBO hanteren wij de corona richtlijnen die het Rode Kruis heeft opgesteld. Klik HIER voor een overzicht van de richtlijnen.

Mocht u naar aanleiding van uw ervaring bij ons zwembad tips of aanvullingen hebben, dan horen wij die graag. Spreek op de locatie een medewerker van het zwembad aan, stuur een mail naar [email protected] of neem telefonisch contact met het zwembad via 0575-491429.
Zo zorgen we gezamenlijk voor een veilig en fijn zwemmoment.

Bovenal wensen wij u heel veel zwemplezier!