Kom zwemmen, kanoën en overnachten!
Openingstijden

Dauwzwemmen met Hemelvaart!

5 mei 2015

[cmsms_row data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_color=”default” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_text animation_delay=”0″]

Op donderdag 14 mei, op Hemelvaartsdag, is het weer zo ver: We gaan dauwzwemmen in de Boskoele! Baantjes trekken tussen de kwetterende vogels in het vroege ochtendgloren. Het zwembad ligt er in deze tijd van het jaar midden in het frisse groen, sprookjesachtig bij. Bezoekers worden tussen 6.00 uur en 8.00 uur welkom geheten met een kop koffie of thee. In alle rust kunnen baantjes worden getrokken.

Na alle inspanning staat er een uitgebreid ontbijt met een vers eitje klaar, verzorgd door het zwembadpersoneel. Jong en oud zijn welkom om een duik te komen nemen. De bezoekers dienen uiteraard wel in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs of een abonnement.

Na het Dauwzwemmen is het bad geopend volgens onze zondagtijden/feestdagen, namelijk van 10.00 tot 18.00 uur.

[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row]