Berkelzompvaart met huifkartocht

[cmsms_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed” data_color=”default”][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_text animation_delay=”0″]

Met de Berkelzomp “de Fute” wordt gevaren naar de Besselinkstuw. Hier zal een kop koffie met versnapering worden aangeboden in de aanblik van de historische boerderijen “Het Groot en Klein Besselink”.
Ook kunt een vaartocht maken met de zomp en weer terugkeren bij het zwembad waar dan de huifkar klaar staat.
Na instap in de huifkar vertrekt u voor een mooie tocht door het fraaie landschap van Almen. Dit arrangement kan worden uitgebreid met een bezoek aan de Haarbroekse Vijvertuin of Museumboerderij Klein Hulze (niet op zon- en woensdagen). Theeschenkerij “de Haarbroekse Vijvertuin” biedt vele activiteiten geschikt voor jong en oud b.v. spreukenspel, boerengolf, of maisdoolhof (vanaf medio juli) dus ideaal voor familiedagen, verjaardagen, clubs, enz. Museumboerderij “Klein Hulze” toont een nostalgische terugblik op het boerenleven van vroeger.
Dit is een programma op maat. In overleg met u wordt het samengesteld. Prijs en duur van het programma zijn afhankelijk van de mogelijkheden en uw wensen. Nadere info en boekingen alleen bij het zwembad via tel. 0575-431500 (b.g.g. schipperstelefoonnummer 0575-431615 of 06-50268645. Reservering groepsvaarten 06-18096941).

foto 5 W

[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row]